A slider megnyitásához kattintson ide!

Jövő héttől indul a fűtési szezon! Vásároljon nálunk tüzelőanyagot, hogy rá ne fázzon!

Nincs mire várni, jönnek a hűvös, kellemetlen őszi esték. Rendelje meg most tartamos erdőgazdálkodásból származó, legálisan kitermelt és szállított tűzifáját, vagy szenét a FA-PIAC Magánerdészeti Kft-től!
Jövő héttől indul a fűtési szezon! Vásároljon nálunk tüzelőanyagot, hogy rá ne fázzon!
Ne feledje, ha nálunk vásárol, biztos lehet benne, hogy olyan tűzifát viszünk otthonába, melynek eredetét ismerjük, és kitermelése, feldolgozása, szállítása is a jogszabályi előírásoknak megfelelően történik. A telephelyünkön feldolgozott faanyag jelentős része általunk szakirányított erdőkből, vagy FSC tanusítvánnyal rendelkező partnereinktől származik.
Tudja, hogy a tűzifát árusítók 90%-a jogsértő módon, gépjárművét jelentősen túlterhelve fuvarozza áruját? Egy 3,5 tonnás teherbírású kisteherautó terhelhetősége maximum 1,3 tonna (13 mázsa), de sok esetben csak 0,8 tonna (8 mázsa). Ez durván 1-1,5 erdei m3 fának felel meg, feldolgozva 2-3 ömlesztett m3 konyhakész tűzifának. Gondolkodjon el, hogyan szállítanak Önnek ilyen autókkal 5-6 ömlesztett m3 konyhakész tűzifát?
A FA-PIAC Magánerdészeti Kft. saját gépjárműve 7.5 tonna össztömegű, így mi valóban ki tudjuk szállítani az Ön által megrendelt mennyiséget fafajtól függően akár 10 ömlesztett m3-ig.
Amennyiben vásárlására nem szeretne ráfázni, tűzifa vásárlása során minden esetben követelje meg a számlát, vagy blokkot, a szigorú számadású szállítójegyet, és a NÉBIH tájékoztatót.
 
Tűzifán kívül kiváló minőségű ledvice dara- és diószén folyamatosan lapható!
 
Érdeklődés:
 
+36-70-942-34-03 konyhakész tűzifa, szén értékesítés
+36-30-927-20-86 tűzifa értékesítés erdei rakodóról
 
tuzep@fapiac.hu
 
Technikai azonosító: AA 5832075
« visszalépéshez kattintson! Közzétéve: 2020. október 9.
Talajvédelmi rendeltetésű, Natura 2000-es erdő
Talajvédelmi rendeltetésű, Natura 2000-es erdő

Kíméletes közelítés
Kíméletes közelítés
Széchenyi 2020